HBO Max og Discovery+ bliver erstattet af en helt ny app

HBO Max og Discovery+ skal fusioneres, og der spekuleres i hvornår og hvordan det skal foregå. Nu lyder det at der planlægges at lancere en helt ny app.

Tjenesterne Discovery+ og HBO Max har fået de samme ejere, og efterfølgende er det meldt ud at det betyder at de to tjenester skal fusioneres. Der har været spekuleret i hvordan det skal foregå. Vil HBO Max app’en lukke og indholdet fortsætte som en fane under Discovery+? Vil det være Discovey+ der skal lukke? Eller vil der komme en helt ny app? Det spørgsmål er vi kommet nærmere et svar nu, fordi nu lyder det at man vil lancere en ny fælles app, der skal erstatte de to apps.

Ifølge The Verge er det planen at lancere den nye fælles app i sommeren 2023, og så lukke app’en for HBO Max og Discovery+ ned. Det er chefen for Warner Bros Discovery der er ejerne af HBO Max og Discovery+ der har udtalt dette under et møde.

Der har været talt meget om hvorvidt fusionen vil betyde at man primært vil videreføre Discovery+ og skrotte HBO Max. Især fordi store dele af ledelsen består af folk fra Discovery+. For nylig skrottede de også den kommende film Batgirl der var næsten færdig, men det forlyder at dette skyldes dårlige anmeldelser.

Formentlig vil den nye fælles app starte med at blive rullet ud i USA, og så stille og rolig blive udbredt til flere lande. Vi ved derfor heller endnu ikke hvornår den kommer til Danmark, og det kan være så sent som i 2024. Andre spørgsmål vi endnu også mangler svar på er hvorvidt det vil føre til en prisstigning, dette har vi endnu heller ikke svar på.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x