Gratis SSL certifikat til din hjemmeside

Du har sikkert hørt at hvis du vil komme højt på Google’s søgeresultater, så skal din hjemmeside være HTTPS beskyttet. Det bliver det med et SSL certifikat, og i denne artikel kan du se hvordan du får et gratis SSL certifikat til din hjemmeside.

Hvis du skal have en hjemmeside så SKAL du have den HTTPS beskyttet. Det er efterhånden blevet standard, og med årene vil det blive mere og mere unormalt at den ikke er. Den gode nyhed er at du kan få din hjemmeside HTTPS beskytttet helt gratis.

Før i tiden skulle man nemlig give mange penge for at få sin hjemmeside HTTPS beskyttet. Der skulle nemlig købes et SSL certifikat, for at kunne HTTPS beskytte hjemmesiden. Og det var ikke unormalt at det kunne koste 1-300 kr. pr. måned.

Sådan er det ikke mere. Siden Let’s Encrypt blev lanceret, tilbyder mange webhoteller nu SSL certifikater helt gratis, så du helt gratis kan HTTPS beskytte din hjemmeside. Hvis du for eksempel køber et webhotel hos Unoeuro, så vil du nemt kunne aktivere HTTPS beskyttelse. Se her hvordan du gør.

Ved Unoeuro er det så simpelt som at trykke på en knap, og så kører det hele. Certifikatet vil så automatisk blive opdateret løbende, så du aldrig står med et forældet certifikat.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x