Google One lanceres i Danmark – Få abonnement på Google

Nu kan du tegne et abonnement på Google, der giver dig en masse fordele. Google One er nemlig kommet til Danmark.

Hvis du har tilkøbt lagerplads i Google Drive, vil du nu blive en del af Google One. Abonnementdelen af Google Drive skifter nemlig navn til Google One, bliver billigere og du får en masse ekstra fordele med.

Google One blev egentlig lanceret tilbage i maj 2017, men nu lanceres den altså også i Danmark.

Som noget nyt bliver det nemt for dig at tegne kun ét abonnement på Google One (tidligere Google Drive) i familien – og så dele pladsen med hele familien. Dette kender vi for eksempel også fra iCloud, hvor der også findes familiedeling. Du kan i Google One invitere op til 5 familiemedlemmer med.

Du får fremover stadigvæk 15 GB gratis plads, hvis du har en Google konto, ligesom du kender fra Google Drev. Tegner du et abonnement på Google One, koster det:

  • 17 kr./md. for 100 GB
  • 25 kr./md. for 200 GB
  • 79 kr./md. for 2 TB
  • 799 kr./md. for 10 TB
  • 1.599 kr./md. for 20 TB
  • 2.399 kr./md. for 30 TB

Du får også nem adgang til at få direkte kundeservice fra Google, hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med anvendelsen af deres tjenester.

Du kan finde Google One her, og så kan du downloade app’en til Android her. App’en er endnu ikke kommet til Apple Store.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x