Flere kendte profiler rykker over på Mastodon

Igennem de seneste dage er der kommet flere store kendte profiler fra Twitter over på Mastodon. Se et udpluk af dem her og hvor du følger dem.

De seneste dage er det nærmest eksploderet med profiler på Twitter, som også opretter en profil på Mastodon. Vi er begyndt at se politikere, journalister og debattører komme ind på Mastodon.

En af de første politikere vi så på Mastodon er Uffe Elbæk, som har valgt at flytte ind på instansen ohai.social. Han kom på Mastodon den 18. november, samme dag som partiet Alternativet også som det første parti i Danmark kom på Mastodon. Kun en dag senere kom også Magnus Heunicke på Mastodon, efterfulgt af Benny Engelbecht og Carolina Magdalene Maier. Stinus Lindgreen kom dog på nogle dage før de andre, men har umiddelbart ikke været aktiv endnu. Det samme gælder Pelle Dragsted.

Vi har også set flere journalister komme ind på Mastodon. Blandt andet er politisk kommentator Hans Redder kommet på. Lotte Folke fra Politiken er også kommet med.

Så er flere debattører også kommet med. Af dem kan nævnes Christiane Vejlø, Stine Bosse og Randahl Fink.

Masser af forskere og andre fagfolk er også kommet på Mastodon. Blandt andet har virolog Astrid Iversen oprettet en profil.

Af andre kendte har musiker Pernille Rosendahl også oprettet en profil, men har endnu ikke været aktiv.

Kender du flere profiler, der er værd at følge på Mastodon? Og hvilke Twitter-profiler savner du på Mastodon? Skriv dem gerne i en kommentar nederst. Du er også meget velkommen til at følge mig på Mastodon.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

3 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Lars siger:

Pelle Dragsted @pelle@ohai.social

Andreas Andersen siger:

Den kendte jeg faktisk ikke, tak. Den er tilføjet til artiklen. Vi må håbe de bliver mere aktive.

Lars siger:

Ups! Skulle lige have haft med at han kun er flyttet over, men har ikke været aktiv.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x