Få trådløs Apple CarPlay i alle biler

Med denne dims kan du få trådløs Apple Carplay i alle biler, selvom de ikke understøtter trådløs Apple Carplay.

For nylig fandt jeg en dims der kunne sættes i USB porten i bilen og sørge for trådløs Android Auto. Nu har jeg så fået en iPhone i stedet, og derfor ledte jeg efter noget tilsvarende til Apple Carplay. Nu har jeg så fundet denne dims, som virker på samme måde, og som jeg har hørt godt om andre steder fra.

Det drejer sig om Carlinkit 4.0, som er en trådløs Carplay adapter (og faktisk også Android adapter). Den koster 589 kroner, og kobles til bilen via USB porten. Herefter laver du en bluetooth forbindelse til enheden via din iPhone, og så skulle det gerne virke. Når du sætter dig ind i bilen og starter den, registrerer enheden din iPhone og præsenterer Apple Carplay på skærmen.

Strømforbruget er kun 0,15 W, som ikke vil dræne dit batteri. I kroner og øre svarer det til under 2 kroner pr. år at have den kørende døgnet rundt.

Obs. denne dims kræver selvfølgelig stadig at du har en iPhone og at Apple Carplay er understøttet i bilen. Det er kun den trådløse del den ændrer ved.

5 2 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

2 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments

@andreas næppe i *alle* biler – med mindre jeg kan stoppe den ind i cd-læseren på min Skoda fra ‘04 😉

@jpelckolsen@expressional.social he he, det har du selvfølgelig ret i. Det kræver at bilen understøtter ikke-trådløs Apple CarPlay 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x