Dine Facebookopslag bliver ikke offentligt fra i morgen

Hverken dine Facebookopslag eller billeder på Facebook bliver ikke offentliggjort i morgen.

Endnu en fupbesked florerer nu på Facebook. Den er i familie med den besked, der tidligere har floreret om at din ophavsret bliver frataget for dine opslag på Facebook.

Beskeden opfordrer dig til at lave en erklæring til Facebook om at de ikke må oplyse, kopiere, distribuere eller foretaget handlinger på din profils indhold. Endvidere får du at vide, at hvis du ikke laver det opslag, så vil det være tilladt at bruge dine billeder og oplysninger fra din Facebookprofil.

Det er simpelthen noget vrøvl!

For det første er der ingen ændringer på Facebook hvad angår rettigheder. For det andet har du naturligvis accepteret nogle vilkår, da du lagde indhold op på Facebook, og det kan sådan en erklæring ikke ændre ved. Så skal du i stedet nedlægge din Facebookprofil. Og for det tredje så vil det at du har lagt noget op på Facebook ikke give andre ubegrænset ret til at gøre hvad de vil med dit indhold.

Denne slags kædebeskeder på Facebook ses med jævne mellemrum. Det er beskeder der først kommer med et skræmmebillede, og så en opfordring til at poste noget bestemt for at kunne undgå det. Og så kan man ellers se stort set alle Facebookprofiler brede den falske besked.

Det er fup og det har ingen effekt at du gør som de siger. Så lad være.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x