Se her hvor meget tid du har brugt på Facebook i dag

Hvis du har en iPhone kan du nemt se hvor meget tid du har brugt på Facebook i dag. Eller den sidste uge for den sags skyld. Se her hvordan du gør. 
I disse dage tales der meget om hvorvidt vi bruger alt for meget tid på Facebook. Hvorvidt vi i virkeligheden burde slette Facebook og bruge mere tid sammen med folk i virkeligheden. Hvorvidt vi i det hele taget giver Facebook alt for meget data om os.
Hvis du er nysgerrig over at se hvor meget tid du egentlig bruger på Facebook, så er det nemt hvis du har en iPhone. Her kan du nemlig se hvor mange minutter du har brugt på Facebook den seneste dag – eller den seneste uge.
Det gør du ved at gå ind i din iPhones indstillinger og så vælge Batteri. Nedenunder kan du se en liste over de apps der har brugt mest af dit batteris strøm den seneste dag. Du kan også klikke “sidste 7 dage” for at se resultater for den seneste uge. Klikker du på uret helt til højre får du minutter på.
I nedenstående eksempel kan jeg se at jeg det seneste døgn har brugt 39 minutter i Safari, 6 minutter i app’en Fotos og 9 minutter på Instagram. Hvis jeg scroller ned ad listen vil jeg også få resultatet for min Facebook app.

Mange der har prøvet denne metode beretter om at de bruger mere end 2 timer på Facebook hver eneste dag.
Bemærk at du her kun får forbruget på din Facebook app, og dermed ikke resultatet for hvad du bruger på Facebook gennem en browser. Har du en iPad kan du tilsvarene se hvad batteriet er blevet brugt til.
Hvor mange minutter har du brugt på Facebook app’en i dag? Og hvad synes du egentlig er for meget? Skriv gerne en kommentar nedenunder.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x