Det koster årskort til Disneyland Paris

Vi kigger på priserne på årskort til Disneyland Paris og hvad forskellene på dem er. Se hvornår det giver mening at købe et årskort i stedet for en billet.

Disneyland er en kæmpe oplevelse for dine børn. Det er en oplevelse som kræver du er der mere end én dag, fordi det er bare kæmpestort. En mulighed for det er at købe et årskort og så komme tilbage på et senere tidspunkt eller måske tage nogle dage i træk. Her har du fire årskort at vælge imellem:

  • Discovery: €229 eller 1.704 kr.
  • Magic Flex: €319 eller 2.374 kr.
  • Magic Plus: €369 eller 2.746 kr.
  • Infinity: €499 eller 3.713 kr.

Det er jo selvfølgelig årskort der er noget dyrere end for eksempel Djurs Sommerland herhjemme, men Disneyland er også noget større og en meget stor oplevelse at prøve.

Discovery er et årskort, hvor man faktisk kan diskutere hvor meget årskort der er over det. Her er der kun adgang til Disneyland i 150 udvalgte dage om året, og ikke i højsæsonen. Du skal også betale for parkering.

Magic Flex giver dig fri parkering og du får her adgang til 300 udvalgte dage om året. Der er også adgang i højsæsonen, men enkelte dage i weekenden har du ikke adgang. Du får 10% rabat i Disney-butikker og restauranter, rabat på Disneyhoteller og andre fordele. Dette er nok det årskort de fleste ville vælge.

Magic Plus giver dig udover fordelene ved Magic Flex også muligheden for at dine familie og venner kan få biletter til Disneyland til nedsat pris. Du får også adgang til Disneyland ekstra tidligt. Her får du adgang til Disneyland 350 dage om året.

Infinity er et årskort, der udover fordelene ved Magic Plus også giver endnu billigere billetter til familie og venner og en større rabat i Disneybutikker. Her får du adgang til Disneyland 365 dage om året.

En 1-dags billet kan du få for 430 kroner. Det betyder at du minimum skal ind på Disneyland 4 dage på et år for at et årskort kan lønne sig. Til gengæld er Disneyland åbent året rundt, i modsætning til de legelande vi kender fra Danmark. Du kan for eksempel også holde jul eller nytår i Disneyland.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x