Disney Davy Crockett Ranch – Fine hytter ved Disneyland

Et af de billigste overnatningssteder ved Disneyland er Davy Crockett Ranch. Det er familiehytter hvor der er en masse aktiviteter til familien.

Hytterne er små, men faktisk er der plads til 6-7 personer. Der er en dobbeltseng og tre enkeltsenge og herudover er der også en madras og en sofa. To familier kan derfor deles om at booke et ophold ved disse hytter ved Disneyland. Med opholdet kan man købe adgang til Disneyland, og det tager kun 15 minutter at køre derhen. Så får du også gratis parkering ved Disneyland.

Der er en stor fælles parkeringsplads hvor du kan holde gratis ved Davy Crockett Ranch, og så er der en privat parkeringsplads med plads til en bil ved hver hytte. Så har du kun én bil med kan den holde ved din hytte.

I Davy Crockett Ranch er der et mindre vandland eller swimmingpool, hvor familien også kan tage ud og bade. Den har åbent fra kl. 9-20, så man kan sagtens tilbringe en badedag her. Herudover er der en legeplads, en tennisplads, minigolf, adventurested og spillehal. Masser af aktiviteter for familien.

Skal du have morgenmad er der forskellige poster hvor du kan afhente morgenmad. Der er også en kombineret souvenier butik og købmand, hvor du kan købe alt muligt. Så er der en bar og en restaurant med buffet. Husk at bestille bord i god tid. Endelig er der også en grillplads ved hver hytte, hvor du selv kan grille ting.

Der er gratis WiFi i hytten og et tv der sender Disney channel.

I hytten er der også et mindre te-køkken med en opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Desuden er der to toiletter og et badeværelse.

Du skal have en bil hvis du skal bo ved Davy Crockett Ranch. Der er ca. 5 km eller 15 minutter til Disneyland, og en stor vej skal krydses, så man kan ikke gå derover. Der er heller ikke nogen bus eller anden offentlig trafik.

Nogle af de store fordele ved Davy Crockett Ranch er at det er Disney som vi kender det. Personalet er søde og flinke. Altid villige til at hjælpe. Og så er der et større privatliv ved en hytte end ved et hotel. Hytterne er godt nok lidt slidte, men fint til prisen. Afstanden til parkerne kan være en ulempe, men disse hytter er mest for dem der medbringer deres bil.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x