Billigste Bredbånd 2019

I denne artikel vil jeg foretage et pristjek på forskellige bredbåndsabonnementer i Danmark, og her fortælle dig resultatet. Se hvem der er det billigste bredbånd her.

Jeg pristjekker altid mit bredbånd hvert år, for at se om jeg kan få noget billigere. Dette vil jeg også gøre her i 2019, og i denne artikel kan du se hvad resultatet var for mit pristjek.

Når man skal pristjekke bredbånd, er det vigtigt at klargøre hvad man har i forvejen og hvad man betaler for i forvejen – og så hvilke behov man har fremadrettet. Det kommer selvfølgelig også an på hvor du bor rundt i landet, hvilke udbydere der er adgang til og om du har mulighed for bredbånd via telefonstik, kabel tv stik, fibernet, mobilt bredbånd eller kun nogle af disse.

Jeg har lige nu Stofa FiberBredbånd med 50 Mbit/s i Download og 50 Mbit/s i Upload til 239 kr./md. Jeg er faktisk ikke helt tilfreds med det, fordi de kan ofte ikke levere den hastighed de har lovet og netværket hakker en del. Her forventer jeg mere af en hastighed på 50 Mbit/s. Men i princippet ville jeg godt kunne klare mig med en hastighed ned til 20 Mbit/s i download og 10 Mbit/s i upload, hvis prisen var derefter.

Hvem havde det billigste bredbånd?

Her er resultatet af det billigste abonnement, der opfylder minimum 20 Mbit/s download og 20 Mbit/s upload:

  • Stofa FiberBredbånd 30/30 209 kr./md.
  • Mit nuværende abonnement (Stofa FiberBredbånd 50/50) 239 kr./md.
  • Hiper 100/25 259 kr./md.
  • Fullrate 50/10 269 kr./md.
  • Telia 50/10 269 kr./md.
  • Telenor 50/10 270 kr./md.
  • Yousee 50/10 279 kr./md.
  • Kviknet 100/100 299 kr./md.

Resultatet af mit pristjek var, at Stofa allerede var det billigste på nuværende tidspunkt. Jeg kunne vælge at skrue ned på en lavere hastighed, men i betragtning af at de ikke leverer tilstrækkeligt på mit nuværende produkt valgte jeg ikke at gøre det. Derfor har jeg indtil videre valgt at bevare mit nuværende produkt.

Hvis du selv har et tip til billigt bredbånd, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder. Det samme skal du bare gøre hvis du har nogle spørgsmål.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x