Azehosting hæver priserne

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

For nyligt flyttede webhostingudbyderen Azehosting alle deres kunder fra en dansk server til en tysk server. Nu hæver de priserne.

Den danske webhostingudbyder Azehosting har de seneste år været kendt for billige priser, samtidig med at du fik et stabilt webhotel med cPanel. For nyligt blev de udsat for et ddos-angreb, hvilket fik dem til at investere i en server i Tyskland, og så flytte alle deres kunder fra den danske server til den tyske.

Nu har Azehosting så meldt ud til deres kunder at de hæver priserne – endda en del. Et webhotel der tidligere kostede 29 kroner kommer fremover til at koste 44 kroner pr. måned. Dette er en prisstigning på ca. 50 procent.

Prisstigningerne træder i kraft fra den 1. februar 2018 og gælder både de eksisterende kunder og nye kunder. De nye priser vil blive følgende:

  • WEB1 vil stige fra 9 kr. til 14 kr./md.
  • WEB2 vil stige fra 14 kr. til 24 kr./md.
  • WEB3 vil stige fra 29 kr. til 44 kr./md.
  • WEB4 vil stige fra 49 kr. til 64 kr./md.
  • WEB5 vil stige fra 69 kr. til 84 kr./md.

Sammen med prisstigningerne opgraderes pakkerne dog også, så det bliver muligt at have flere domæner tilknyttet og du vil få mere plads. I pakkerne fra WEB3-5 vil du for eksempel få et ubegrænset antal domæner du kan tilknytte til dit webhotel.

Forklaringen på prisstigningen er ifølge en mail fra Azehosting, at de investerer i nye servere, så kunderne fortsat kan få en stabil service. De vil flytte 25% af deres kunder fra de to servere de har til en ny server.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *