Anmeldelser af Xtra-PC – Få sandheden her

Hvis du har set en reklame for en USB nøgle kaldet Xtra-PC, og overvejer at købe den, så læs i denne artikel hvorfor du IKKE skal købe den.

For nylig skrev jeg en artikel der gennemgår hvorfor Xtra-PC ligner et fuptilbud. Nu har jeg fundet forskellige anmeldelser af denne USB nøgle på nettet, og i denne artikel vil jeg bringe uddrag herfra. Det ligner nemlig et snydetilbud, og selv hvis du skulle få tilsendt en Xtra-PC USB nøgle, så vil du blive snydt.

Trustpilot er der allerede anmeldelser af Xtra-PC – både på dansk og fra udlandet. De har et gennemsnit på 1,5 stjerne ud af 5 stjerner, hvilket vist siger alt. Lad os lige kigge efter hvad anmelderne skriver.

Preben Dannemand giver kun 1 stjerne og han anbefaler dig også at holde dig langt væk. Han beskriver ikke nøjgtig hvorfor denne USB-stik er “til papirkurven”, men kan forestille mig at den er af en meget dårlig kvalitet til de 170 kroner den koster.

Hold jer langt væk. Jeg hoppede lige i fælden og modtog et USB-stik, som er lige til papirkurven! Læs de øvrige indlæg og anmeldelser på nettet, før I beslutter jer for at købe. Glæder mig til respons fra Xtra-pc.

Preben Dannemand på Trustpilot

James skiver også at enheden ikke virker som du regner med, at det er meget besværligt at sende den tilbage når du først har købt den.

Dette produkt fungerer ikke. Spild ikke dine penge eller tid. Deres returpolitik siger det hele. De ved, at det ikke fungerer, og vil kun tage det uåbnet tilbage.

James på Trustpilot

Flemming Boysen er inde på noget af det samme. Han nævner at transporttiden er over 30 dage og faktisk også at enheden kommer til at koste meget mere end du regner med.

Hold dig langt væk fra dette firma. Hvis du ikke er tilfreds (jeg er IKKE), er returnering er ikke mulig, da transporttid frem og tilbage er over 30 dage. Oven i købsprisen kommer der mindst 200 kr til porto, moms og gebyr til Postvæsenet. så alt i alt er det 450 kr ud af vinduet.

Flemming Boysen på Trustpilot

Darren Drever kalder Xtra-PC for det største fupnummer nogensinde.

Ikke engang værd at give en stjerne smart måde at få penge ud af, at folk ikke refunderer forsendelse, men kun refunderer det, der er blevet betalt for produktet. Live chat-robotter er meget frække og undgår for enhver pris.

Darren Drever på Trustpilot

Der er også eksempler på nogen der har fået trukket pengene på deres konto, men aldrig modtaget deres Xtra-PC.

SCAMMER ALERT – SCAMMER ALERT – SCAMMER ALERT –
Xtra-PC, Order GU9142609-XPC
3rd of October, Thank you for your purchase!
3rd October, £39.86 taken from credit card.
3rd October, £1.07 taken from credit card.
3rd October, £0.83 taken from credit card.
7th October. Current shipment location, Compton, CA
SINCE THEN NOTHING – they have taken the cash a total of £42 for a £27 item purchase and nothing. No response from them at all, IN EMAILS OR CHAT.

Loz Hunter på Trustpilot

Og så er der nogle der advarer dig mod at købe den, fordi det basalt set bare er Linux på en USB nøgle.

Køb ikke noget fra dette firma. De drager fordel af mennesker, der ikke er gode til computere, ofte folk, der er ældre. Det, de sælger, er bare gratis software (Linux) tilgængelig for enhver på en billig USB-stick. Endnu en gang, spil ikke dine penge.

Tom Millward på Trustpilot

Elisabeth Ackerann advarer også mod Xtra-PC. Dette fordi det varede en evighed før hun fik den og at hun fik slettet alt på sin computer ved at bruge den.

Pas på denne gadget! Det tog evigt at få det, var dyrt, men det værste er, at de ikke fortæller dig, at det ikke kun vil fjerne ethvert program undtagen Windows, men også alle de dokumenter, fotos osv., Der er forbundet med disse programmer.
Teknologierne hjælper ikke og har ingen medfølelse. Jeg har nu problemet med at på en eller anden måde prøve at komme sig efter timer og timers hårdt arbejde med et ekstra program, jeg var nødt til at købe for forhåbentlig at få nogle af disse filer tilbage. Jeg fik besked om at sende enhederne tilbage, men også der har de alle slags betingelser, og kunden har ingen idé om, hvorvidt der kommer en tilbagebetaling, fordi du ikke har varerne mere.
Jeg ville ønske, at jeg havde vidst, hvad jeg ved nu: det er en meget dårlig aftale, og jeg skriver kun dette i håb om, at andre er forhindret i at begå den samme fejl.

Elisabeth Ackermann på Trustpilot

Jeg må bare endnu engang gentage og advare mod Xtra-PC. Det er et fupnummer og du bliver skuffet selv hvis du modtager en enhed. Og gør du det ikke risikerer du at du bare mister pengene. Læs også mere om Xtra-PC her. Hvis du selv er blevet snydt af Xtra-PC, må du gerne skrive en ameldelse nedenunder i kommentarfeltet.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

2 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
BENDT SIVERTSEN siger:

Tak for hjælp,var lige ved at købe , jeg har flere gamle pc,er som jeg har installeret linux mint på og de kører helt fint

Yman siger:

jeg bestilte, opdagede hurtig jeres advarsel, afbrød handlen via Paypal., fik mine penge retur.. Og glemte alt om UB stikket indtil det i dag ankom med posten, helt vederlagsfrit. ca. 30 dage senere…. de må være desperate…iøvrig sælger de også andre ubrugelige genstande. Stikket rør i skraldespanden for hård plastik… Tak for advarslen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x