Spil Minecraft online fra en browser

Her kan du se hvordan man kan spille Minecraft direkte fra en browser. På den måde kan du for eksempel spille Minecraft på biblioteket.

Forrige dag var jeg på biblioteket, for lige at få nogle timer til at gå, sammen med mine børn. Min søn spurgte om det ikke var muligt at spille Minecraft på bibliotekets computere. Desværre var det ikke installeret, så her måtte jeg umiddelbart sige nej. Men så fandt jeg en anden løsning.

Jeg fandt nemlig ud af at man bare kan gå ind på hjemmesiden classic.minecraft.net. Her indtaster man bare et brugernavn og så starter Minecraft direkte i browseren.

Hvis du trykker ESC, så Options og så Controls kan du se hvordan du styrer rundt. Som standard går du frem med W, til venstre med A, til højre med D og tilbage med S. Det kunne jeg lave om til piletasterne i stedet for, hvilket var mere intuitivt for min søn.

Jeg er lidt usikker på om det er en mere skrabet udgave du får adgang til her gennem browseren, men det er en fin måde at få adgang til Minecraft på biblioteket.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x