Anmeldelse af Apple TV

Apple TV’et er Apple’s svar på en selvstændig smart TV enhed. Den kan bruges til at forvandle dit TV til et smart TV, selvom dette ikke er indbygget. Her får du en anmeldelse af Apple TV.
Som alt fra Apple ser enheden let og elegant ud. Den forbindes til HDMI porten og styres med en lille fjernbetjening.
Apple-tv
En ulempe er faktisk at fjernbetjeningen er så lille. Den er meget tynd og kan nemt snige sig ned i hjørnet af sofaen, så man ikke kan finde den. Det er også derfor at rigtig mange har gjort deres fjernbetjening væk. Så må man enten købe en ny fjernbetjening, omdanne en anden fjernbetjening til at kunne styre Apple TV’et eller styre den med mobiltelefonen.
Men ellers er det en meget simpel fjernbetjening der kun har pileknapper, en menuknap og en playknap. Når man starter apple TV’et op får man en menu med alle de apps der understøtter Apple TV’et. Der er f.eks. Netflix og Youtube.
Med et apple TV kan du også spejle indhold fra din Mac eller iPhone direkte over på TV’et.
En anden ulempe kan godt være at der ikke findes mange apps til Apple TV – specielt i Danmark. Og man kan ikke installere nye apps via en app store.
Men generelt er det en pæn enhed der bare virker. Og har man bare brug for at få let adgang til Netflix uden at skulle sætte sin computer til TV’et med et HDMI kabel er Apple TV’et en god løsning. Den koster gerne et sted mellem 500 og 600 kroner.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x