Apple TV+ – Apple lancerer ny streamingtjeneste

Til efteråret 2019 lancerer Apple deres egen streamingtjeneste kalder Apple TV+.

Snart kommer der endnu en ny streamingtjeneste. Denne gang fra Apple. Dermed bevæger Apple sig længere ind på strategien at tjene mere på de kunder de allerede har, i stedet for at skaffe nye kunder.

Tjenesten kommer til at blive integreret i Apple TV app’en, der er en app der samler forskellige medietjenester i én app. Denne app ventes at blive lanceret til maj.

På Apple TV+ kommer der kun til at være Apple originale film og serier. Der vil altså ikke være et katalog af gamle velkendte film, som du for eksempel kender på Netflix.

Tjenesten er planlagt til at blive lanceret i over 100 lande, og du kommer til at betale et abonnement ligesom du kender fra Netflix. Alle udsendelser er fri for reklamer.

Apple TV app’en, hvor Apple TV+ også snart bliver integeret i, findes allerede i Apple TV 4K, iPhone, iPad og iPod touch. Men Apple har også meldt ud at app’en kommer til Mac, Samsung Smart-tv samt TV fra Vizio, Sony og LG. Desuden kommer det også til Roku og Amazon Fire TV. Apple TV app findes endnu ikke i Danmark.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x