WordPress – mest populære hjemmesidesystem

Hvis du skal lave en ny hjemmeside, skal du vælge WordPress til at lave det i. I hvert fald hvis du følger flertallet, fordi nu består 25% af alle websider af WordPress. Det har W3tech opgjort. 
Og det er ingen hemmelighed hvorfor WordPress er gået hen og blevet så populær. Det er simpelthen let at opsætte, let at vedligeholde og let at lave nye indlæg i. Alt foregår via en guide og skal du lave nyt indhold er det ligesom at skrive i Word. Samtidig findes der et hav af muligheder, hvormed du kan udvide systemet, så det bliver nøjagtig som du vil have det.
WordPress er dermed i løbet af få år, fra 2011 til 2015 steget fra en markedsandel på 13,1% til nu 25%. Så kunne man godt tro det gik ud over nogle af de nærmeste CMS-konkurrenter, Joomla og Drupal, men det er ikke tilfældet. De er nemlig også steget fra henholdsvis 2,6% til 2,9% og fra 1,4% til 2,1%.
Det er faktisk en trend at disse færdige hjemmesidesystemer lige nu er under kraftig stigning. Det er nemlig ikke så populært at programmere en hjemmeside fra bunden mere. Denne andel er faldet fra 76,4% til 57,4%. Og faldet vil formentlig fortsætte de næste år.
Det betyder også at når der skal udvikles nye hjemmesider, lægges der ikke så meget vægt i at programmere den fra bunden, men snarere at programmere den udfra WordPress eller et af de andre hjemmesidesystemer.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x