Bigcartel.com – færdig og let shoppingsystem

Bigcartel.com er et færdigt shoppingsystem, som gør det let at starte din egen e-shop. Det er altså et system, hvor du let kan få din egen shop op at køre.
Det var Matt Wigham der i 2006 stiftede Bigcartel.com. Han syntes at der manglede et sted hvor man lynhurtig og uden teknisk snilde kunne få sin shop op at køre. Det er blevet til mere end 250.000 shops, som de kører lige nu.
I deres dashboard får du let et overblik over dine besøgende, ordrer og statistik for siden. Fordelen er her et nemt overblik – og det er nemt at indstille systemet.
En af de ulemper der er ved Bigcartel, er at det mest er til meget små shops. Hvis du senere skal udvide din shop, får du et problem. Herudover mangler det nogle basale ting, som f.eks. et søgefelt – endnu en ting der gør det svært at have mange varer.
Du kan med Bigcartel.com få en gratis profil. Til denne får du dog kun et subdomæne, hvilket ikke er så godt hvis du gerne vil fremstå som en seriøs shop. Herudover har du kun mulighed for at sælge 5 varer i din shop.
Herudover er der tre andre betalingsabonnementer, der koster ca. 10, 20 og 30 $. Det er antallet af produkter der afgør prisen på den pakke du skal have.
Jeg anbefaler generelt ikke at anvende den slags færdige shoppingløsninger som Bigcartel.com, fordi de ofte kommer til at koste meget, de begrænser ens udvikling og det er svært at tage tingene med sig hvis man engang vil flytte. Det sidste kan blive en stor ulempe, fordi du kan miste en del besøgende.
Derfor anbefaler jeg egentlig altid at man køber sit eget domæne og webhotel. Det koster under 200 kroner for et år, og du kan her let installere en del lette webshops. Fordelen her er at du har mange muligheder, det er nemt at udvide og du kan altid tage dine ting med dig igen.
Men ellers er Bigcartel.com et udemærket sted, hvis du ikke har lyst til at anvende dit eget webhotel. Jeg anbefaler dog at du tilknytter dit eget DK-domæne, hvis du gør det. Her skal du købe et domæne, oprette en CNAME til din Bigcartel.com adresse og tilknytte domænet i Bigcartel.com. Så virker det.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x