WordPress 4.3 er frigivet

Så er WordPress 4.3 blevet frigivet. Nyheder er mere sikkerhed, indbygget favicons og hurtigere skrivning af artikler.

Sikre passwords

WordPress har gjort sitet mere sikkert mht. passwords i version 4.3. Når du vælger et password vurderer WordPress selv sikkerhedsniveauet af det. Ved oprettelse af nye brugere genereres selv et sikkert password.
Hvis du beder om at få tilsendt passwordet, får du ikke bare passwordet sendt. I stedet får du tilsendt et reset link. Dette er også mere sikkert.

Indbygget favicons

Mange anvender sikkert plugins eller specielle temaer der understøtter favicons. Men nu bliver favicons – de ikoner der vises i adresselinjen – indbygget i WordPress. Dette er uafhængigt at hvilket tema du anvender til din webside.
Det bliver også muligt at kunne vælge et ikon som app ikon, dvs. et ikon når man gemmer hjemmesiden som foretrukne på ens telefon.

Hurtig formatering af tekst

Der er også udvidet muligheder for formatering af tekst. Dette sker ved at anvende nogle specielle “koder” når du skriver. F.eks. vil et “-” i starten af en sætning automatisk blive konverteret til en punktliste.

Andre nyheder

Herudover er det også blevet hurtigere og nemmere at tilpasse dine menuer og generelt tilpasse din sides udseende.
Noget andet nyt er også at sider som standard nu får kommentarerne slået fra. Dette er en god nyhed for mange der har bøvlet med at skulle slå dem fra på sider, der egentlig ikke naturligt er bygget til kommentarer.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x