Windows 10 Lean – Ny tynd version af Windows

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Microsoft brygger på en ny tynd version af Windows 10, der har fået navnet Windows 10 Lean. Det viser indholdet af Windows 10 Insider Build 17650. 
I denne weekends Windows 10 Insider Build (Build 17650) er der kommet en ny version af Windows 10, ved navn Windows 10 Lean. Det er en tynd version af Windows, hvor apps endda skal downloades hvis de skal bruges. Den fylder 2 GB mindre end pro-versionen og er derfor en noget mere skrabet version.
Det var udvikleren Lucan der på Twitter skrev om Windows 10 Lean, og siden kunne MSPowerUser skrive mere om det. Den skrabede version mangler skrivebordsbaggrund, drivere til CD og DVD drev og endda apps til RegEdit (Editor til Registreringsdatabasen). Men versionen er ikke restriktiv, fordi disse ting kan nemt installeres hvis der bliver brug for det.
Det er endnu uvist hvad Windows 10 Lean skal bruges til. Nogle gætter på det måske er en speciel version til virtuelle maskiner og andre gætter på, at denne version skal bruges til enheder med få ressourcer. Det bliver spændende at følge og se hvad den betyder.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *