Webhotel til WordPress – hvad skal jeg vælge?

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

WordPress kan i princippet køre på ethvert webhotel med PHP og MySQL. Men hvilket webhotel er bedst og hvilket skal du vælge?

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er det sted hvor du skal have din hjemmeside liggende. Det er altså her din hjemmesides filer skal ligge. Det koster et mindre gebyr pr. år at have et webhotel – typisk lidt over 100 kroner pr. år.

Der er flere tekniske detaljer du kan kigge efter når du skal tænke på at skaffe et webhotel. Det kan være mængden af plads, trafik, antallet af domæner, databaser og e-mails samt kundeservice. Herudover kan det være en god ide at kigge efter 1-Click installering, hvis du ikke er så teknisk anlagt.

Hvilke kan jeg vælge imellem?

Der findes et hav af webhoteller du kan vælge imellem, herunder:

Dette er nok de 4 store og mest populære webhoteller til WordPress du kan vælge i Danmark. Her vil jeg især anbefale Unoeuro, som jeg har brugt i mange år til en del af mine hjemmesider. De er hurtige, stabile, billige og har en rigtig god kundeservice. For ca. 9 kroner pr. måned får du et PHP webhotel med MySQL, 5 GB plads og alle de e-mailadresser du har brug for. Det allerbedste er at de har 1-Click installering, hvor du bl.a. kan installere WordPress med 1 klik. Se mere om det her.

Gigahost er et massewebhotel hvor du køber en bestemt mængde plads og så kan du tilføje alle de domæner, e-mailadresser og databaser som du har lyst til. Det tager en smule længere tid at få svar på henvendelser, men de er rigtig flinke. De har ikke 1-Click installering.

One.com er også en rigtig stor webudbyder, der dog er lidt dyrere end de andre. Herudover kan man kun tilknytte 1 domæne til sit webhotel, hvilket gør det dyrere hvis du vil have flere hjemmesider. De har også 1-Click installering, så det er nemt at installere WordPress.

Generelt kræver WordPress ikke så meget at få hostet. Så længe du har under 10.000 besøgende pr. måned, kommer det sig ikke særlig nøje hvor du vælger at hoste din webside. Derfor er det nok især service og selve produktet du skal kigge på. Her er Unoeuro som sagt en af mine favoritter.

Det var mine favoritwebhoteller, som jeg vil anbefale til WordPress. Har du selv nogle favoritter eller spørgsmål til webhoteller, er du velkommen til at skrive en kommentar.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

2 Comments

  1. Niels Graverholt 2. november 2016 Reply
    • Andreas AndersenAuthor 15. december 2016 Reply

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *