Trådløs Bluetooth højtaler du kan tage med i bad

Med en trådsløs bluetooth højtaler kan du føre lyden fra din smartphone hen på højtaleren. Her er en vandtæt højtaler, du kan tage med i bad. 
Jeg har efterhånden testet en del bluetooth højtalere, og denne var en af dem hvor lyden var høj og kvaliteten af lyden var god. At den så samtidig er vandtæt er bare et plus. Den kan sættes på en væg på badeværelset, fordi den har en sugekop på.
Det er en trådløs bluetooth højtaler, der er den her gruppe af små højtalere, som kan afspille hvad der for eksempel sker på din mobiltelefon. Det betyder at du for eksempel kan sætte noget musik fra Youtube på, som så afspilles fra højtaleren. Den virker ved at du tænder højtaleren og så forbinder du til højtaleren via bluetooth på din mobiltelefon, og så begynder du bare at afspille noget.
Rækkeviden var fin. Ifølge specifikationerne er den 10 meter, men jeg oplevede at den i hvert fald kunne række 25 meter. Det er ellers hyppigt et problem med disse trådløse højtalere at de ikke rækker længe nok.
Den kan oplades for eksempel med USB, og det skal du gøre engang imellem. Typisk hvis højtaleren har spillet 2-3 timer. Jeg plejer at have et USB stik i USB porten på mit TV og så oplader jeg den bare der.
Det her er i hvert fald en bluetooth højtaler jeg kan anbefale, og den koster kun få hundrede kroner. Et godt køb hvis du spørger mig.
De tekniske detaljer:

Produktnavn H2Ospeakers
Producent Ukendt
Minimumkrav Enhed med bluetooth (f.eks. mobiltelefon)
Indhold i pakken 1xHøjtaler, 1xUSB Laderkabel
Rækkevidde Minimum 10 meter
Batteriopladning tid 3-4 timer
Set til pris 99 kroner – Køb her

Vores vurdering:

  • Prisen er så lav, så den kan man bestemt ikke klage over.
  • Den er meget holdbar og kvaliteten er god af en trådløs bluetooth højtaler, men ikke i forhold til andre højtalere på markedet
  • Den er let at anvende, men der kan være bøvl med at forbinde via bluetooth. Dette er dog et problem ved alle trådløse bluetooth højtalere.
  • Højtaleren yder fint det den skal, men du skal ikke forvente at den er på niveau med en rigtig højtaler
  • Samlet set er det et rigtig godt køb, hvis du leder efter en trådløs bluetooth højtaler
Pris ★★★★★
Kvalitet ★★★☆☆
Brugervenlighed ★★★☆☆
Ydelse ★★★☆☆
Samlet karakter ★★★★

 

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x