Helikopter-vækkeur – til dig der bruger snooze for meget

Har du svært ved at stå op om morgenen og bruger snooze funktionen lidt for meget? Så er dette helikopter vækkeur nok noget for dig. 
Mange har problemer med at de kommer til at bruge snooze funktionen for meget, så de står alt for sent op. Nogle gange kan man komme til at blive ved med at snooze og så kommer man aldrig op. Dette gør din morgen meget mere stresset.
Her er dette vækkeur en god løsning. Det ligner et almindeligt vækkeur, men i stedet for blot at have en knap du skal bruge til at slå uret fra på, skyder den en helikopter af. Og hvis du vil stoppe alarmen, kan du ikke nøjes med en knap, men må fange helikopteren og sætte den tilbage i vækkeuret.
helikoptor-ur
Dette er godt, fordi det kræver at du står ud af sengen. Det er ikke en nem handling, der bare slår uret fra. Du er nødt til at stå op. Så har du problemer med at stå op, hjælper dette vækkeur dig altså.
Vækkeuret gør også morgenen lidt sjovere, fordi det er sjovt at se denne helikopter flyve rundt og skulle fange den. Der er mange der har berettet om at deres børn kom ind så snart alarmen ringede, bare for at se helikopteren.
Du kan købe den her for kun 159 kroner.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x