Spotify – Er det gratis?

Spotify er en af de mest populære musik streaming tjenester. Men er den egentlig gratis? Læs svaret her.

Spotify har over 40 millioner musiknumre som du kan streame til dine enheder. Det eneste det kræver er et abonnement, en enhed som for eksempel en mobiltelefon og adgang til WiFi eller mobildata.

Det kan også streames til Google Home enheder eller Google Chromecast. Hvis du connecter din Spotify konto til Google Home kan du altså hurtigt bede Google Assistant om at sætte musik på via Spotify.

Du kan få Spotify gratis i det abonnement der hedder Spotify Free. Men du kan også købe et abonnement, som kaldes for Spotify Premium og det findes til forskellige priser, som for eksempel et billigt abonnement til studerende. Du kan også få en 3 måneders prøveperiode på Spotify Premium.

Med Spotify Free får du adgang til 40 millioner musiknumre – men du skal regne med at enkelte af de nyeste hits ikke vil blive tilgængelig før efter 2 uger efter premieren. Og så skal du regne med at få spillet en reklame ind imellem de forskellige musiknumre – lidt ligesom du kender når du hører radio.

Du vil ikke kunne afspille musiknumrene offline, men kan høre dem i en skrabet kvalitet, der bruger mindre data. Du kan trykke næste for et begrænset antal numre med et Spotify Free abonnement.

Med Spotify Premium vil du få adgang til alle hits, det er helt uden reklamer, du kan høre dem offline, du kan springe over alle de numre du vil, musiknumrene afspilles i en bedre kvalitet og du kan bruge Shuffle Play.

Jeg håber du blev klogere på spørgsmålet om Spotify er gratis. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale tjenesten, som fungerer godt og har alt den musik du har lyst til at høre.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x