Spørgsmål i kommentarer flyttes til forum

Hej alle kære læsere på Erhvervsblogger!

Jeg har jo gennem de seneste år bygget denne side op med en masse artikler der var relevante for iværksættere. Artikler som omhandlede emner jeg selv har haft brug for at undersøge som iværksætter.

Jeg er rigtig glad og stolt for de tilkendegivelser der har været for disse artikler og at de har kunnet hjælpe nogle iværksættere med at komme godt igang. Det har også affødt en masse spørgsmål til en del af artiklerne – ja, faktisk hos nogle artikler er der over 50 spørgsmål. Det er jeg rigtig stolt af og jeg er glad for at kunne hjælpe med at besvare de spørgsmål jeg kan svare på.

Men 50 spørgsmål til en artikel kan også godt gøre det sværere for andre at finde spørgsmålene og måske spørge nærmere ind til det samme emne. Og det er jo bedst hvis vi kan dele spørgsmål og svar med hinanden, så flere kan få gavn af dem.

Derfor har jeg nu fremover tænkt mig at flytte kommentarer, der er generelle spørgsmål, ind i Erhvervsbloggers forums. Her vil jeg naturligvis svare på spørgsmålene som jeg plejer – og i er også velkommen til at svare eller spørge nærmere ind. Fra den oprindelige kommentar kommer der så et link ind til svaret, så du nemt kan finde den igen.

Fordelen ved dette er et bedre overblik over alle spørgsmål og svar. En anden fordel er at jeg også får nemmere ved at overskue hvilke spørgsmål der endnu ikke er besvaret, hvilket vil gøre det nemmere for mig at svare på flere spørgsmål. De fleste nuværende spørgsmål i kommentarer, til de 5 største artikler på Erhvervsblogger.dk, er allerede flyttet ind i forums.

Jeg håber i vil tage godt imod de nye forums, der nu indeholder flere spørgsmål og svar. I er fortsat velkommen til både at stille spørgsmål i forbindelse med en artikel eller direkte i et forum.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x