Spamnotifikationer fra Chrome i Android

Google Chrome kan på Android også vise spamnotifikationer. Det er ikke Google Chrome’s skyld, men de hjemmesider du besøger. Se et eksempel her og hvad du gør ved dem.

På Android kan Google Chrome, som så mange andre apps, vise notifikationer. Det er blandt andet notifikationer fra hjemmesider. Spammere har fundet en fidus i dette, og hvis du ved et uheld havner på den forkerte hjemmeside, kan det føre til masser af spamnotifikationer i Android.

Nedenunder kan du se et eksempel. Som du ser, er det en notifikation fra Google Chrome. Angiveligt fra hjemmesiden “Geoneck.com”. Ellers ligner den alle andre spammeddelelser, hvor den i dette tilfælde forsøger at “lokke” med letafklædte kvinder.

Sådan fjerner du spamnotifikationerne

Den letteste måde at fjerne de enkelte notifikationer, er ved at lukke fanen med den pågældende hjemmeside. Ofte har man jo mange faner åbne i baggrunden, og det kan være en af disse faner der laver notifikationer.

Derfor går du bare ind og lukker alle fanerne der er åbne, og så skulle notifikationerne gerne forsvinde.

Alternativt kan du gå ind i Indstillinger for Google Chrome, vælge Sideindstillinger og herefter Notifikationer. Her kan du slå alle notifikationer i Google chrome fra.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x