Snart vil du kunne sætte Windows 10 opdatering på pause

For at kunne sætte en Windows 10 opdatering på pause i dag, kræver det at du har Windows 10 Professional. Men fra næste version af Windows 10, bliver dette også muligt i Windows 10 Home.

Til april 2019 ventes den næste store opdatering af Windows 10 at udkomme. Den har fået kodenavnet 19H1, og jeg har allerede skrevet om nogle af nyhederne. Nu kommer der en nyhed mere.

Nogle opdateringer til Windows 10 kan tage meget lang tid at gennemføre. I Windows 10 Professional version har man derfor kunnet sætte opdateringerne på pause, så man kan arbejde videre eller måske slukke computeren. Dette bliver fra version 19H1 også muligt i Windows 10 Home versionen.

Det vil dog kun være muligt at sætte en opdatering på pause i op til 7 dage ad gangen. Herefter skal opdateringen fortsætte.

Det vil dog stadig ikke være muligt at stoppe opdateringer til Windows 10 fuldstændig. Det bliver du tvunget til at gennemføre, men kan altså nu sætte den på pause i 7 dage.

Windows 10 Professional vil dog have en lille fordel her, fordi her vil det være muligt at sætte opdateringerne på pause i hele 35 dage ad gangen.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x