Signal Messenger – Alternativ til Facebook Messenger

Leder du efter et alternativ til Facebook Messenger, hvor dine beskeder ikke bliver overvåget?Så tjek Signal Messenger ud. 
For nyligt lavede jeg en anmeldelse af Telegram Messenger, der er et alternativ til Facebook Messenger, hvor beskederne sendes krypteret så de ikke kan overvåges. Nu kommer en anmeldelse af Signal Messenger, der ligeledes er en af de messenger-klienter der værner om dit privatliv. Det er den messenger-klient der også anbefales af Edward Snowden.

Hvad er Signal Messenger?

Signal Messenger er en messenger-app, der er et alternativ til Facebook Messenger. Den understøtter mange enheder, og beskederne synkroniseres på tværs af alle enheder. Du kan også sende billeder og lave voice calls over Signal Messenger.

Hvordan finansieres Signal Messenger?

Det er gratis at bruge Signal Messenger. Signal Messenger finansieres ved donationer og fonde.

Sådan passer Signal Messenger på din sikkerhed

Alle beskeder ved Signal Messenger er krypteret, så kun afsender og modtager kan læse dem. Signal Messenger har også Disappearing messages, hvor beskederne forsvinder noget tid efter de er blevet læst. Dette minder lidt om hvordan snapchat fungerer.
Kildekoden til Signal Messenger er åben, så alle kan kigge dem over skuldrene og tjekke at de ikke har nogle åbne bagdøre.

Hvilke enheder understøtter Signal Messenger?

Du kan få Signal Messenger til iPhone, Android, Windows, Mac og Linux. Du kan downloade dem alle her.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x