RETNEMT måltidskasser – Ikke så nemt

Her kan du læse om mine erfaringer med måltidskassen RETNEMT.dk, som desværre ikke var så gode.

For nylig skrev jeg om mine erfaringer med Hello Fresh måltidskasser, der var udemærkede. Opskrifterne var nemme at lave, ingredienserne blev leveret opdelt i poser til hver dag og måltiderne var lækre. Denne gang forsøgte jeg mig så med en af de andre måltidskasser – RETNEMT.dk.

RETNEMT hævede priserne dagen før min første levering. Jeg bestilte levering til 5 måltider á 4 personer, lige som jeg gjorde ved HelloFresh. Det har tidligere kostet 889 kroner, men nu tager de 959 kroner for dette – en prisstigning på omkring 8 procent. Jeg fik dog rabat på 15% ved de første to leveringer, som et starttilbud.

Leveringen skete om natten – natten mellem lørdag og søndag, så da jeg søndag stod op kl. 8 stod kassen udenfor. Ligesom ved HelloFresh var der kølelegemer i kasserne, så råvarerne kunne holde sig. Du kan se hvordan det så ud i nedenstående billede. Til højre ses alle frostvarer. Til venstre ses resten af ingredienserne.

Udfra billedet kan man faktisk se et af de store problemer ved RETNEMT, der ikke gør det særlig nemt. Alt er blandet sammen i en pærevælling. Jeg kan ikke bare tage en pose med dagens ingredienser hver dag, når jeg skal starte med at lave et måltid. Jeg er nødt til at bruge tid på at finde de ingredienser jeg skal bruge, og måske skal nogle ingredienser deles over flere dage. Det kræver at jeg har indsigt i alle dages opskrifter, og ikke opskriften for den enkelte dag.

Jeg bestilte følgende fem retter:

 • Massaman karry med kylling
 • Klassisk pasta carbonara
 • Fiskefrikadeller med æblesalat og serano-bagte porer
 • Rosmarinkylling med agurkesalat og sauce verte
 • Gratinerede burritos med oksekød

Desværre blev jeg slemt skuffet over den første levering. For det første manglede der kødet til 2 ud af de 5 retter – nemlig de to kyllingeretter. Og da jeg så gennemgik alle de ingredienser der skulle bruges i opskrifterne, kom jeg frem til følgende liste med ingredienser der manglede:

 • 560 g. kyllingebryst
 • 3 stk. karrypasta
 • 1 drys korriander
 • 4 stk. kyllingebryster
 • 3 dl. græsk youghurt
 • 2 stk. hjertesalater
 • 125 g. cherrytomater
 • 6 spsk. creme frisk
 • 3 tsk dijon sennep

Der manglede altså 9 af råvarerne til opskrifterne. Ud af de fem måltider jeg havde bestilt var der mangler i fire af opskrifterne. Jeg må indrømme jeg blev dybt skuffet efter min første levering af RETNEMT måltidskasser. Det levede slet ikke op til rimelige forventninger til måltidskasser.

Jeg skrev til RETNEMT og det var da ikke problemer med at få krediteret for de manglende råvarer, men det var desværre ikke muligt at få dem til at efterlevere de varer der manglede. Tilbage står altså at RETNEMT ikke gjorde madlavningen nemmere, fordi jeg skulle selv købe de manglende råvarer, og derfor har de jo kun leveret en opskrift som jeg lige så godt kunne købe på nettet.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x