HelloFresh måltidskasser – Nemt og billigt

Her kan du læse om mine erfaringer med måltidskassen HelloFresh. Jeg synes det var både nemt og billigt at anvende dem.

Jeg har nu prøvet måltidskasser både fra HelloFresh og RETNEMT (og faktisk også Årstiderne for mange år siden). HelloFresh har jeg modtaget gennem flere uger, og har nu derfor fået en rimelig erfaring med det.

Du får at vide hvilket tidsinterval du modtager kassen. I mit tilfælde var det hver søndag omkring midagstid over et 2 timers interval. Jeg fik en SMS både før og efter leveringen, og kunne løbende følge leveringen undervejs. Det fungerede rigtig fint.

Uden for døren stod en kasse, hvor du her kan finde frostvarerne for sig med kølelegemer i og herudover en pose med ingredienser for hvert måltid du vil lave. At de opdeler ingredienserne i poser er virkelig nemt, og det gør at jeg i det daglige ikke skal sætte mig så meget ind i opskrifterne. Jeg skal bare tage dagens opskrift og så posen der svarer til denne, og så gå igang.

De lover man kan lave opskrifterne på et vist tidsinterval. For eksempel kan der stå 20-30 minutter. Den holder ikke helt, jeg bruger ca. den dobbelte tid fordi jeg også skal forberede ingredienser. Men måske det er mig der er langsomt i et køkken 🙂

Opskrifterne er ellers super nemme og lækre, og der er rigeligt med mad til hele familien. Vores familie består af to vokse og fem børn, og vi havde fint med mad ved vores måltidskasse til 4 personer.

Jeg har nu sat HelloFresh på pause, for at prøve nogle af de andre måltidskasser. Men jeg vender 100% tilbage til HelloFresh igen på et senere tidspunkt.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x