Nu stopper Microsoft supporten til IE11

Microsofts tidligere browser Internet Explorer aflives snart helt. Microsoft har besluttet at stoppe supporten helt inden for et år.

Før brugte stort set alle Internet Explorer når de skulle på internettet. Sådan er det ikke mere. Især Google Chrome har erobret pladsen som den førende browser, og Microsoft har selv lanceret Microsoft Edge som efterfølgeren til Internet Explorer. Alligevel har Internet Explorer 11 (IE11) også været en del af Windows 10 i lang tid. Men det er slut nu.

Microsoft har nemlig meldt ud af de inden for et år vil stoppe supporten til IE11. Allerede til november vil Microsoft Teams ikke længere understøtte IE11, og den 17. august 2021 vil M365 heller ikke understøtte den forældede browser.

Ifølge Statcounter er det stadig knap 3% der bruger IE11, mens det i Danmark er næsten 4%. De brugere vil formentlig skulle ud og finde en browser. Nu kommer der ikke længere sikkerhedsopdateringer, og hjemmesider vil stort set ikke understøtte browseren mere. Sidstnævnte er allerede et problem i dag.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x