Her køber du de billigste DK-domæner

Hvis du køber mange DK-domæner, kan det godt betale sig at finde det sted hvor det er billigst. Her er Danmarks billigste DK-domæner til kun 44 kroner pr. styk.
Jeg har gennem tiden købt mange DK-domæner, og jeg har nu fundet det sted hvor du kan købe de billigste DK-domæner. Det kan du hos Webhosting.dk, der sælger et DK-domæne til kun 44 kroner pr. styk. Samtidig har de gratis DNS, hvilket betyder du bagefter kan pege det hen til der hvor du har dit webhotel.
Den eneste ulempe ved Webhosting.dk er at deres interface godt kan være lidt avanceret, men det skal man bare lige finde ud af hvordan det virker.
Først går du hen til deres hjemmeside og indtaster det domæne du ønsker at købe og klikker på Søg.

Hvis domænet er ledigt, trykker du så “Ledigt, opret ordre” for at købe det.

Her kan du vælge at købe kun domænet eller et af deres webhoteller. Her bør det nævnes at Webhosting.dk faktisk er en af Danmarks mest populære webhotelfirmaer, med en Trustpilot score på hele 9,8! Dette skyldes at de er meget stabile og har hurtige servere. Deres webhoteller er oven i købt temmelig billige.
Hvis det kun er domænet du vil bestille klikker du “Bestil nu” under Domæne.

Med dit køb af domæne får du gratis DNS med. Du kan derfor styre din DNS direkte fra Webhosting.dk – eller selvfølgelig flytte det et andet sted hen. Du fortsætter ved at trykke på “Tryk her for at se ordredetaljer”.

Nu får du en oversigt over hvad det koster, og du kan her se at prisen er kun 44 kroner for domænet. Ingen oprettelse og faktisk er prisen på 44 kroner mindre end hvad det koster at forny det efter 1 år, som er 45 kroner. Klik på “Tryk her for at acceptere ordre” for at komme videre.

Nu går du ned i bunden og trykker på “Opret konto”, da du skal have en konto for at købe domænet. I fremtiden skal du bare logge ind her.

Du opretter nu en konto og logger ind og trykker så på “Gå til betaling/overfør til ordresystem”. Tryk OK for at bekræfte. Bagefter klikker du på Udfør ordren, for at gå videre til betalingen. Så trykker du “Gå til betaling” og betaler så for domænet, og så er det bestilt.

Og vupti så har du et DK domæne til kun 44 kroner. Lidt besværligt med alle disse trin, men det er godt nok billigt hos Webhosting.dk.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x