Facebook lancerer Messenger Kids

Facebook har lavet en app der giver børn i alderen mellem 6 og 12 år mulighed for at sende messenger beskeder, hvor forældrene har fuld kontrol.
Tilbage i december lancerede Facebook en ny app til børn i alderen 6-12 år. Den hed Messenger Kids, og er en Facebook Messenger apps udviklet specielt til børn. Den giver mulighed for at kommunikere sammen, men hvor forældrene har fuld kontrol over kontoen.
App’en er både tilgængelig til iPhone og Android, men indtil videre ikke i den danske store. Det er derfor indtil videre kun amerikanerne der kan tilmelde sig den nye app. Det er dog formentlig kun et spørgsmål om tid før den også kommer til Danmark.
Den nye app har været kritiseret for at indføre sociale medier til børn i en alt for tidlig alder. Men ifølge Facebook er app’en kommet fordi forældre efterspørger en mulighed for at kommunikere med deres børn, men hvor de har den fulde kontrol. Samtidig sikrer app’en den udvidede ret til privatliv og sikkerhed, som det kræves for børn.
App’en sikrer at hver eneste person som barnet skal i kontakt med, skal godkendes af forældrene. Samtidig giver den mulighed for at børnene kan krydre beskederne med sjove masker, ligesom vi kender fra for eksempel Snapchat.
App’en er en standalone app, ligesom vi kender det fra Facebook Messenger. Den blev tilgængelig til iPhone i december 2017 og i februar 2017 i Google Play til Android telefoner. Spørgsmålet er nu, hvornår Facebook ruller den nye app ud til resten af verden.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x