Deaktiver AdBlocker på en enkelt hjemmeside

AdBlocker er et plugin til din browser, der fjerner alle reklamerne på en hjemmeside. Men der er ulemper ved at bruge en AdBlocker. Her kan du se hvordan du deaktiverer AdBlocker på en enkelt hjemmeside.
Der er nemlig følgende ulemper ved at have en AdBlocker installeret på ALLE hjemmesider:

  • Det at du bruger en AdBlocker er med til at undergrave hjemmesidens finansiering og kan derfor indirekte medføre at hjemmesiden i fremtiden indfører brugerbetaling. Så vil du have gratis indhold, bør du ikke bruge en AdBlocker generelt.
  • AdBlocker deaktiverer af og til andre scripts som du gerne vil have og som er nødvendige for at hjemmesiden kører korrekt.
  • Nogle hjemmesider vil ikke vise deres indhold, hvis du har AdBlocker aktiveret.

Herudover er der nogle hjemmesider, som f.eks. Youtube, hvor videoerne ikke vises korrekt, hvis du har AdBlocker aktiveret.
Derfor kan det være en fordel at deaktivere AdBlocker på blot en enkelt hjemmeside. En hjemmeside du gerne vil støtte og som måske ikke har så mange irriterende reklamer endda. Eller en hjemmeside, hvor du ikke kan se indholdet korrekt med en AdBlocker.
I Google Chrome klikker du bare på det “ABP” logo der findes til højre for adresselinjen og klikker så på “Aktiveret på dette websted” for at deaktivere det på netop dette websted. Du kan altid aktivere AdBlocker igen hvis du har lyst.
ADB
Har du flere spørgsmål til AdBlocker er du velkommen til at skrive en kommentar.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x