Chrome opdatering – Lav link til markeret tekst på side

Ny opdatering fra Chrome er ude. Her kan du nu blandt andet lave et link til en del af teksten på en side du har highlightet.

Google har netop lanceret en ny udgave til Google Chrome, hvor du får nye muligheder. Du kan nu markere en del af teksten på en side, og så kan du højreklikke og vælge “Kopier link til fremhævning”. Du får så et langt link til den side, som du kan indsætte på en hjemmeside eller i en e-mail. Når modtageren klikker på linket føres han direkte hen til fremhævningen.

Dette gør det nemmere at henvise til noget specifikt der står på en side.

En anden nyhed er muligheden for nu at kunne søge iblandt de tabs du har åbent. Hvis du klikker på pilen helt ude til højre kan du vælge “Søg i faner” og så søge den fane frem som du har brug for. Dette er meget anvendeligt hvis du har mange faner åbent i Google Chrome.

Som noget tredje er der kommet flere muligheder for at tilpasse udseendet af Google Chrome, for eksempel med en anden baggrund. Dette kan du ved at åbne en ny fane og så vælge blyant-ikonet nederst i højre hjørne.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x