Apple Pay kommer til Danske Bank

Danske Bank har lyttet til kunderne, og vil senere understøtte Apple Pay. Dermed får deres egen betalingstjeneste Mobile Pay en hård konkurrent.

Danske Bank har længe strittet imod i forhold til at indføre Apple Pay til deres kunder. En årsag har været at de selv har et mobilt betalingsprodukt, nemlig MobilePay, og dem er Apple Pay en direkte konkurrent til.

Men nu har Danske Bank tilsyneladende lyttet til deres kunder. På deres hjemmeside melder de ud, at Apple Pay også snart vil blive indført til deres kunder. Dermed vil Danske Bank kunder også snart kunne betale i butikkerne med Apple Pay.

MobilePay har da heller aldrig 100% brudt igennem som betalingsmiddel i butikker. Specielt ikke efter Apple har låst NFC chippen, så kun Apple Pay kan køre via denne. MobilePay og andre betalingstjenester har derimod måtte nøjes med bluetooth, der er noget mere ustabilt og langsomt.

Når de fleste danske banker går med på Apple Pay betyder det formentlig også at MobilePay ikke vil blive brugt så meget som betalingsmiddel i butikker. Derimod tror jeg fortsat det vil blive brugt som person-til-person betalinger, hvor det jo er en genial løsning.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x