Apple nedsætter produktionen af nye iPhones med 10%

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
1Tweet about this on Twitter
Twitter

De næste tre måneder skal der produceres 10% færre iPhones har Apple besluttet. Årsagen til beslutningen skyldes dårlige salgstal af iPhone.

I månederne januar-marts 2019 er producenterne af iPhones blevet bedt om at producere 10% færre iPhones. Det skriver det norske IT-medie Digi.no. Årsagen til Apple’s beslutning er at salgstallene ikke har været så gode som forventet.

I starten af 2019 offentliggjorde Apple nyheden om at salgstallene til de nye iPhones er lavere end forventet, specielt i Kina. Bagefter fik Apple en af sine værste dage på Børsen, hvor aktierne faldt med 10%. Det er angiveligt de svage salgstal der nu også har fået Apple til at bede sine leverandører om at lave færre iPhones.

Det drejer sig om de nye iPhone modeller XS Max, XS og XR, der nu ikke skal produceres så meget.

Apple har de seneste år haft sværere ved at få nok kunder til deres iPhones. Dette skyldes dels øget konkurrence fra Android konkurrenterne, og dels at priserne på de nye iPhones er nået op i en meget stor prisklasse. Her har Android modellerne lettere kunnet konkurrere om pris, fordi der her findes modeller inden for alle prisklasser.

Herudover har Apple haft sværere ved at forny deres iPhone, og komme med epokegørende nyskabelser i forhold til deres konkurrenter. Det er sandsynligvis dette der gør, at Apple nu mærker faldende salgstal.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
1Tweet about this on Twitter
Twitter

Skriv en kommentar