Amazon kommer til Danmark

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Den kæmpe internetbutik Amazon er på vej til Danmark, hvilket vil føre til mere konkurrence og billigere priser for forbrugerne.

I mange år har de danske forbrugere måttet købe Amazon produkter fra enten Storbritannien, Tyskland eller USA. Der har nemlig ikke været en Amazon i Danmark, hvor forbrugerne har kunnet købe deres varer. Men det bliver snart lavet om, for det ser ud som om Amazon er på vej til Danmark.

Den svenske avis Dagens Industri har talt med nogle eksperter, der kunne afsløre at Amazon er igang med at rekruttere svenske medarbejdere til en svensk lancering. Hvis det sker vil Amazon’s produkter komme tættere på Danmark, og det vil være hurtigere at bestille varer. Det blev også afsløret at Amazon sandsynligvis til sommer også vil åbne op i Danmark og Finland.

Indtoget på det svenske marked bekræftes også af at Amazon har købt domænet Amazon.se sidste år af en svensker der har ejet det siden 1997. Det danske domæne Amazon.dk ejes allerede af Amazon Europe Holding Technologies der ligger i Luxemburg.

Hvis indtoget af Amazon er rigtig, kan de danske butikker forvente massiv øget konkurrence, og de skal ikke regne med at kunne konkurrere på prisen. De må derfor være kreative, for at lokke danskerne til at købe netop deres produkter.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *