Google Home – Den perfekte julegave til børn?

Måske du allerede er ude at kigge efter julegaverne til julen 2019? Her er et bud på en god julegave til de mellemstore og store børn.

For nylig skulle mine børn have en fødselsdagsgave, og jeg spekulerede over hvad der kunne være en god gave. Det endte med at jeg købte en Google Home Mini højtaler til dem begge.

Det er en mindre højtaler fra Google, som anvender Google Assistant til at kommunikere med. Det gør at den snakker rigtig godt sammen med blandt andet Chromecast din mobiltelefon. Ja, og alle andre smartenheder i huset.

I første omgang overvejede jeg bare at købe en bluetooth højtaler som de kunne spille musik på. Men det endte i sidste ende altså med en Google Home højtaler. Fordi den kostede omtent det samme, men kunne meget mere.

Børnene kan nu sætte musik på deres værelse fra blandt andet Youtube Music eller Spotify. Og det hele kan de gøre med deres stemme. Selv skrue op og ned for lyden kan de gøre. De har også et TV med en chromecast hver, og nu kan de med deres højtaler selv sætte noget på fra for eksempel Netflix. Og er de i tvivl om noget, kan de også spørge Google Assistant om det.

Disse højtalere har i hvert fald været en succes og jeg vil derfor anbefale det til andre, der leder efter en god fødselsdagsgave eller julegave. Den koster ca. 300 kroner, så man bliver ikke ruineret.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x