Multikonto Instagram er på vej

Snart bliver det muligt at administrere flere Instagram konti på én gang i Instagrams app. Det beretter flere testere om på nettet.
Det har længe været ønsket at man kunne administrere alle sine Instagram konti uden at skulle logge ud og ind på app’en. Det kan man f.eks. ved Twitter, hvor man så kan skifte profil ved et klik.
Hvis man kan det, gør det det nemmere at have flere Instagram konto, f.eks. en lukket med private familiebilleder og en åben profil med mere offentlige billeder. Man kan også kombinere en privat og en forretningsprofil.
Instagram har hidtil ikke villet implementere dette, formentlig fordi det kan gøre det nemmere at spekulere i Instagram og medføre mere spam på instagram. Men nu ser det ud til at Instagram endelig har givet efter for brugernes ønsker.
I hvert fald er der flere der beretter om på nettet, at en kommende version af Instagrams app viser netop denne mulighed for at skifte profil og administrere flere instagram konti under samme konto.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x