Sådan opretter du en Samling i Instagram

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

I Instagram kan du nu kategorisere dine billeder i samlinger, så du nemt kan finde billederne fra første skoledag eller lignende. 

Der er masser af muligheder for at kategorisere dine billeder i Instagram. Du kan tilføje et tag og det vil derfor være iblandt billederne, hvis du søger på dette tag. En anden mulighed er at tagge en person på billedet, så billedet vil blive knyttet til denne Instagram profil.

Som noget nyt kan du nu også kategorisere billeder i samlinger. Det kan både være dine egne billeder og billeder hos nogle af dem du følger.

Sådan gør du

Det første du gør, er at markere alle de billeder, som skal i en samling. Det gør du ved at trykke på det sorte symbol under et billede til højre.

Herefter trykker du på det samme symbol oppe i toppen af din profil. Det er her du finder alle dine samlinger.

Tryk på “+” oppe i højre hjørne for at oprette en ny samling. Nu skal du så give den nye samling et navn og trykke på Næste.

Så skal du vælge alle de billeder der skal med i den nye samling. Dem du kan vælge imellem, er dem du generelt har tilføjet klar til en samling. Når du har valgt alle klikker du på Færdig.

Herefter har du en samling med de billeder du ville kategorisere. Du kan altid se dine samlinger, ved at klikke på Samlinger ikonet på din profil.

Hvis du nogensinde vil tilføje billeder til din samling, markerer du dem blot til samling og går ind og åbner din samling. Så trykker du på de tre prikker øverst til højre og vælger “Føj til samling”. Her vælger du så de nye billeder og klikker på Færdig.

Samlinger er en rigtig fin måde at kategorisere dine billeder på, så du nemt kan finde dem fra Juleaften et bestemt år eller måske den første skoledag.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

One Comment

  1. Jens Berthelsen 27. september 2017 Reply

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *