Udvikler installerer Google Play i Windows 11

En udvikler har nu formået at installere Google Play i Windows 11. Det er godt nok så kompliceret, så enhver ikke kan gøre det, men det er lykkedes.

Med Windows 11 vil det snart blive muligt at køre Android apps direkte i Windows 11. Det sker fordi Windows 11 snart åbner op for Amazon AppStore, hvor du så kan downloade de udvalgte apps der findes her. En af kritikpunkterne har været at det er ikke det samme som at kunne installere direkte fra Google Play, og kun udvalgte apps vil være tilgængelige.

Det har en udvikler nu omgået, idet han har formået at installere Google Play. Du kan nemlig også indlæse APK’er og ved at ændre i Windows Subsystem for Android har han formået at installere Google Play.

Det hele er blevet til et script du kan hente på Github, men det er ikke for begyndere at installere. Men mon ikke det fører til at det bliver lettere at køre Google Play i fremtiden.

Microsoft er i dialog med Amazon om at få flere af Android apps supporteret i deres AppStore, så de også bliver tilgængelige for Windows brugerne.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x