Udskiftning af iPhone skærm når skærmen går i stykker

Har du prøvet at din iPhone skærm går i stykker før? Det er ikke en sjov oplevelse, og det er nemt at gå i panik og ikke vide hvad der skal gøres. Se dine muligheder her.
Hvis du taber din iPhone, går skærmen nemt i stykker, fordi den er lavet af glas. En iPhone koster jo en del penge, så her vil det ofte være relevant at få skærmen repareret eller skiftet ud. Det koster typisk 1000-1500 kroner og tager under 1 time at få gjort.
Der er meget forskel på hvor meget skærmen er gået i stykker. For nogle går skærmen i tusindvis af stykker og splinter, mens det for andre kun kommer ridser i skærmen.

Sådan reparerer du skærmen

Hvis du har brug for at få din skærm skiftet ud eller repareret kan du gå til en Apple autoriseret reparatør. Der findes også reparatører der ikke er Apple autoriseret, men her har du en risiko for at servicen ikke er god nok.
Du har også muligheden for at reparere dig selv, hvis du har fingerfærdighederne til det. Men her skal du være opmærksom på, at det så kan påvirke den garanti der er på din iPhone. Undersøg lige det først, men du skal købe et Apple reparationskit, for selv at kunne udskifte skærmen.
Du skal være opmærksom på, at de reservedele der bruges, er ikke nødvendigvis originale Apple reservedele. Derfor kan de være gode nok alligevel, men undersøg lige hvad du betaler for. Du skal være opmærksom på, at hvis du køber en skærm, der ikke er en original Apple skærm, så er der risiko for at touchdelen af skærmen ikke virker godt nok.

Sådan beskytter du din iPhone skærm

For at nedsætte risikoen for at din iPhone skærm går i stykker, har du forskellige muligheder. Du kan købe et cover eller en bumper, der gør at det er dem der bliver skadet, hvis du taber din iPhone på gulvet. Du kan også købe såkaldt panserglas, der gør at glasset ikke så let går i stykker.
Jeg har til dagligt en bumper på min iPhone, som beskytter den mod stød, når jeg taber den på gulvet. For en ting er sikkert: Hvis du har en iPhone, så vil du på et tidspunkt tabe den. Og her kan du kun bede til, at det ikke får skærmen til at gå i stykker.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x