Ubuntu 20.04 – Sådan ser skrivebordsbaggrunden ud

Snart kommer den næste version af Ubuntu – verson 20.04, og nu er det afsløret hvordan skrivebordsbaggrunden skal se ud.

Traditionen tro kommer næste version af Ubuntu april 2020. Den næste version er en såkaldt Long Term Support version (LTS version), som betyder at den skal være stabil nok til at kunne holde 2 år. Den næste version har allerede fået sit kælenavn, der har fået navnet “Focal Fossa”. Nu har Ubuntu så også afsløret hvordan skrivebordsbaggrunden kommer til at se ud:

Skrivebordsbaggrunden følger lidt det samme farvetema, der er kendetegnet for Ubuntu også i de tidligere versioner, men har altså nu fået deres nye maskot på.

Personlig har jeg aldrig været så vild med standardbaggrunden i Ubuntu versionerne. Jeg har altid synes de var lidt kedelige, og det synes jeg egentlig også dette er. Derfor har jeg skiftet til en lidt mere spændende baggrund, som lige nu ser således ud:

Udover en ny baggrund, kommer Ubuntu 20.04 også til at byde på en ny version af linuxkernen, en ny version af GNOME (version 3.36) og nogle opdateringer til selve temaet.

Hvad synes du om den nye baggrund? Er det den baggrund du vil bruge, når du får opdateret til Ubuntu 20.04. Skriv gerne din mening nedenunder i kommentarfeltet.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x