Tænd og sluk lyset derhjemme med en app

Hold indbrudstyvene ude når du ikke er hjemme, ved at tænde og slukke lyset selvom du ikke er hjemme. Det hele foregår med en app.
Har du altid gerne villet styre dit lys med din mobiltelefon? Det kan du nu med denne smartpære, hvor din lyspære kobles sammen med en app, så du kan tænde og slukke lyset med din mobiltelefon.
Belkun-Wemo-LED
Dette gør det nemt når du ikke er hjemme at tænde og slukke lyset hjemmefra, så tyvene tror du stadig er hjemme. Du kan simpelthen gå ind på din app og sige at nu skal lyset tændes.
Du kan også på den måde slukke lyset på soveværelset mens du bare ligger i din seng, inden du skal sove.
Du køber en speciel smartpære og en tilhørende styrende enhed, der er koblet sammen med dit netværk derhjemme. Herefter downloader du den gratis WeMo app, der både findes til Android og til iPhone.
Pæren lyset med det der svarer til 60 watt for en glødepære, selvom den kun bruger strøm svarende til 10 watt. Du kan dog med app’en også skrue op og ned for lysstyrken. På den måde kan du dæmpe belysningen om aftenen og øge det om morgenen.
Du kan enten vælge manuelt at gå ind i app’en og slukke eller tænde – eller du kan lave et program i app’en så den tænder og slukker på bestemte tidspunkter. App’en kan faktisk også regne ud hvornår solen står og eller går ned i dit område og så kan den selv tænde og slukke på de tidspunkter.
Man sætter enheden til routeren i dit hjem og den kan så genkende alle de smartpærer du har i huset. Du kan så løbende udvidede med flere pærer rundt omkring. På den måde har du helt automatisk belysning og mulighed for at kunne fjernkontrollere dit lys.
Du kan købe smartpæren her til omkring 749 kroner.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x