Streamingtjenesten Blockbuster er solgt til SF Anytime

Den danske streamingtjeneste Blockbuster, der især er kendt for køb og leje af film, er blevet solgt til svenske SF Anytime.

Mange kender sikkert Blockbuster fra 90’erne som en butik hvor man kunne gå ind og leje film. De butikker er lukkede, men brandet blev senere til en streamingtjeneste hvor man kunne leje og købe film. De har især haft en del danske film, som man ikke kunne købe andre streamingsteder, fx. på Google Play eller Apple TV.

Det er Nuuday der ejer Blockbuster i dag, og de har solgt tjenesten til SF Anytime fra Sverige. SF Anytime er ejet af Bonnier-koncernen, som udgiver en del magasiner også i Danmark.

I pressemeddelelsen for salget fremgår der at Blockbuster er den førende digitale tjeneste for leje af film. Dette skyldes nok især at produktet ofte tilbydes sammen med et YouSee abonnement, idet YouSee også er ejet af Nuuday.

SF Anytime har selv en platform hvor man kan købe og leje film, og det er uvist om de ønsker at slå de to platforme sammen. I hvert fald fremgår det af pressemeddelelsen at man vil overdrage tjenesten over seks måneder, men indtil videre fortsætter de to tjenester under hvert sit brand.

Jeg har ikke brugt Blockbuster til at købe film, da jeg har tænkt det var en lidt skrøbelig tjeneste der kunne risikere at lukke på et tidspunkt. Derfor har jeg indtil videre valgt kun at købe film på Google Play og Apple TV. Om jeg i fremtiden vil vælge SF Anytime ved jeg ikke helt endnu.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x