Streaming af Nickelodeon

Nickelodeon er en populær børnekanal, og en del af mange tv-pakker. Men er det egentlig mulig at streame Nickelodeon? Se svaret her. 

Ramasjang er jo en børne tv kanal, som er blevet meget populær. Ikke bare hos børnene, men også hos forældrene, fordi du her kan sætte en kanal på, og så være sikker på at der kun kommer indhold til børn. Men der findes faktisk også mange andre fine børnekanaler, og en af dem er Nickelodeon.

Nickelodeon er en del af mange tv-pakker, blandt andet hos Viasat, Stofa, Yousee, Boxer, TDC, Telia, Waoo, Canal Digital og Fullrate. Men de seneste år begynder flere og flere at droppe de traditionelle tv-pakker og så vælge streaming i stedet. Og er det egentlig muligt med Nickelodeon?

Mange af programmerne fra Nickelodeon kan du selvfølgelig finde på flere streamingtjenester, for eksempel Viaplay. Men hvad hvis du bare vil streame live kanalen?

Ja, så er du på nuværende tidspunkt desværre nødt til at have et abonnement på en tv pakke hos en af udbyderne. Jeg har i hvert fald ikke kunnet finde en tjeneste, hvor man uden en tv pakke kan få adgang til live Nickelodeon. Det billigste er formentlig så at vælge et Boxer abonnement, og så tilkøbe kanalen Nickelodeon, men det vil stadig koste over 100 kroner for en enkelt kanal.

Hvis du støder på et sted hvor man kan se Nickelodeon live uden at have en tv pakke, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x