Telmore Play 2.0 – Snart kommer der flere tjenester til Telmore Play

Telmore melder ud at der i løbet af 2019 vil komme en opgradering til Telmore Play, der indfører flere tjenester i Telmore Play.

Telmore Play har efterhånden eksisteret i nogle år, og har nu over 200.000 kunder. Det er en overbygning til mobilabonnementet Telmore, hvor du sammen med dit mobilabonnement får en pakke med medietjenester. Hvis du både har brug for et mobilabonnement og diverse streamingtjenester, så kan du måske faktisk spare penge på Telmore Play.

Du kan få forskellige pakker af Telmore Play. I den mindste pakke følger musiktjenesten Telmore Music med, hvor du kan streame musiknumre frit. Denne pakke koster aktuelt 169 kroner pr. måned, hvor du altså udover Telmore Music får et mobilabonnement med fri tale og 30 GB data.

Den næste pakke koster 199 kroner pr. måned, og her får du udover mobilabonnementet også TV2 Play og HBO Nordic. Bemærk dog her, at der er tale om et TV2 Play Basic abonnement, hvilket betyder at du har adgang til alle OnDemand programmer, men kan ikke se live kanalerne med denne pakke. TV2 Play Basic koster normalt 79 kroner og HBO Nordic 99 kroner pr. måned, så hvis du i forvejen har de to abonnementer, så er der klart penge at spare.

Du kan også for 199 kroner pr. måned vælge en pakke, hvor der ikke er TV2 Play og HBO Nordic i, men i stedet tjenesterne Flipp og Bookmate. Det er to tjenester hvor du henholdsvis kan læse massevis af magasiner via en app og lytte til en del lydbøger. Begge tjenester koster normalt 99 kroner pr. måned. Udover dette får du også i denne pakke Telmore Music med.

Den største pakke koster 259 kroner pr. måned, og her får du Telmore Music, TV2 Play, HBO Nordic, Flipp, Bookmate, Min Bio og CMore. Altså massevis af medietjenester.

Snart kommer der flere tjenester med

Telmore er igang med at overveje hvordan Telmore Play skal se ud i fremtiden. De kalder det Telmore Play 2.0 og den version forventes at blive lanceret i løbet af 2019.

De overvejer at se om de kan få lokket nogle af de større streamingtjenester med. Dette fortæller direktør for Telmore Henrik Lehman til Berlingske. Det er uvist hvilke han tænker på her, men man kunne jo spekulere i om de vil have Viaplay eller Netflix med i folden.

I hvert fald er Telmore Play et godt tilbud til dig, der både har brug for et mobilabonnement og streamingtjenester.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x