Se en hjemmeside på dit TV med Chromecast

Chromecast er nok en af de smarteste dimser du kan anskaffe dig for tiden. Med den kan du se Netflix, Viaplay, DR, TV2 og mange flere ting på dit TV, blot ved at caste indholdet fra din mobil og op på skærmen. Men vidste du at man faktisk også kan caste en hjemmeside op på TV’et? I denne guide ser du hvordan. 
Hvis du endnu ikke har anskaffet dig en Chromecast, kan du købe den her. Herudover skal du først have opsat chromecast så den virker. Er du i tvivl om hvordan du skal opsætte Chromecast, kan du læse om det her.
Hvis din chromecast allerede virker, så er du klar til også at opsætte den til at kunne caste en hjemmeside op på dit TV. For at kunne dette, skal du anvende Google Chrome som browser og skal have installeret et Chromecast extension på denne.
Hvis du ikke allerede anvender Google Chrome, skal du derfor downloade og installere denne browser. Google Chrome er en af de mest udbredte browsere i verden og jeg er sikker på du vil blive glad for den. Ellers kan du jo anvende den ved siden af din nuværende browser, når du skal caste en hjemmeside med chromecast.
Når du har installeret Google Chrome, så skal du installere denne Chromecast extension. Dette gør du ved at klikke på “Føj til Chrome”. Herefter kommer der en chromecast knap i chromecast browseren:
Cast-extension
Når du så vil caste en hjemmeside op på dit TV, går du blot ind på hjemmesiden og trykker på Chromecast-knappen og vælger navnet på din Chromecast. Så castes hjemmesiden med det samme over på dit TV.
Bemærk at det er kun denne ene fane i Google Chrome der castes op på dit TV. Alle de andre faner du har åbne vil ikke blive castet op. På den måde kan du surfe fra hjemmeside til hjemmeside på denne fane, og resultatet vil så blive afspejlet på dit TV.
På denne måde kan du f.eks. bruge dit TV til at vise vennerne billeder på Facebook eller måske anvende TV-skærmen til undervisning.
Har du nogle spørgsmål til hvordan dette virker, er du meget velkommen til at skrive en kommentar til denne artikel.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x