Sådan flytter du din hjemmeside til Unoeuro

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

I denne lille guide vil jeg vise dig hvordan du let skifter webhotel fra en anden udbyder til Unoeuro, ved hjælp af Unoeuro’s FTP støvsuger. 

Hvis du har brug for at skifte webhotel udbyder, kan jeg varmt anbefale Unoeuro. De er billige, hurtige, stabile og har en god support. Du kan også læse en anmeldelse af dem her.

Overfør filerne

Det smarte ved Unoeuro er, at her behøver du ikke et FTP program til at overføre filerne fra dit gamle webhotel. Unoeuro har nemlig en FTP støvsuger der kan gøre hele arbejdet. Du logger bare ind på dit nye Unoeuro webhotel, som du kan købe her. Så klikker du på “File Manager” i menuen til venstre. Hvis du så trykker på “Importer fra FTP”, så kommer du hen til FTP støvsugeren.

Her udfylder du så bare FTP oplysningerne fra din gamle udbyder. De informationer kan du få hos dem, hvis du ikke allerede har dem. Når du har udfyldt dem trykker du så bare på knappen “Importer fra FTP”.

Herefter går Unoeuro igang med at overføre filerne fra dit gamle webhotel. Det kan altså godt tage en del tid, så tag en kop kaffe imens 🙂

Efter en del tid (ca. 10-15 minutter) får du så en besked om at filerne er overført.

Nemmere kan det altså ikke gøres.

Overfør MySQL databasen

Unoeuro har også en MySQL støvsuger, hvor du kan suge tabellerne fra MySQL databasen på din gamle udbyder hen til Unoeuro. Den ligger under MySQL i menuen til venstre hos Unoeuro. Nede i bunden udfylder du så bare informationerne og klikker på “Importer ekstern MySQL database”.

Og vupti så er den også importeret. Det sidste du skal gøre, er at redigere i konfigurationsfilen på din hjemmeside, så den nu peger på den nye MySQL database. Hvis det er en WordPress hjemmeside, er det i den fil der hedder wp-config.php hvor du skal rette til de nye informationer.

Overfør mails

Hvis du vil overføre dine mails fra den gamle udbyder til den nye, findes der flere forskellige metoder. Som regel er det en IMAP server man har sine mails liggende på, og det bliver det også ved Unoeuro. Derfor kan du bruge Mozilla Thunderbird til at overføre mails fra din gamle webhotel udbyder til Unoeuro. Dette har jeg skrevet mere om her.

Hvis det er en POP3 server du har dine mails liggende på, så hentes de jo ned i dit mailprogram hvor du så har dem liggende.

Det er altså meget nemt at flytte din hjemmeside til Unoeuro, uden at skulle have fat i FTP programmer eller noget. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive dem i en kommentar.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

6 Comments

  1. Mikkel Hansen 9. januar 2017 Reply
    • Andreas AndersenAuthor 9. januar 2017 Reply
      • Mikkel Hansen 10. januar 2017 Reply
  2. Grovkøkkenet.dk 20. februar 2017 Reply
  3. Karen 16. september 2017 Reply
  4. René 19. november 2018 Reply

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *