Power åbner nu butik i Odense

Nu åbner elektronikgiganten Power sin tredje butik i Odense – lige i nærheden af El-giganten. Med det bliver de klar til det kommende store julesalg. 
Det bliver i morgen, lørdag den 7. november 2015, at Power åbner dørene til sit nye varehus, der kommer til at ligge ved gul indgang til Rosengaardscentret. I længere tid har Odenseanerne måtte nøjes med at kigge på det store byggeri, men nu får de chancen for at få nogle gode tilbud her op til jul.
Power er en direkte konkurrent til El-giganten og spørgsmålet bliver så om Danmark har plads til 2 elektronikgiganter i en tid, hvor e-butikkerne har massiv vækst i salget. Senest var det Stereo studio der måtte dreje nøglen om.
Power åbnede sin første butik i Glostrup i august og kort tid efter i Herlev til oktober. Og nu åbner butik nr. tre så i Odense i morgen. Men det stopper ikke her. Power har planer om at åbne i alt 25 varehuse spredt ud over landet.
I bund og grund minder Power meget om El-giganten, men det er ingen hemmelighed at de forsøger på at koble sig tæt op af internetsalg også. Således kan du også bestille varer på deres hjemmeside, til direkte afhentning i deres butikker. Deres motto er også at de har “samme pris i butik som på net”.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x